Thomas a Kempis: leren met ambitie! Intranet

Onze school is een plek waar leerlingen kunnen leren en groeien in een veilige, tolerante en respectvolle omgeving. Bij ons is - naast het cognitieve aspect - veel aandacht voor culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten. Je gróéit op Thomas a Kempis!

Onze school is dé plek voor nieuwsgierige mensen die hard willen werken aan hun eigen succes. Bij ons volg je onderwijs op een ondernemende manier. De kwaliteit van onze lessen is hoog. Je werkt samen met de docenten aan je kennis, je inzicht en je zelfvertrouwen. De sfeer op onze school is positief: iedereen voelt zich gezien en gekend. Je kunt bij ons terecht voor havo, atheneum en gymnasium+.

Het juiste niveau

Bij ons zit je snel op het juiste niveau. Dat maakt leren spannend. We hebben geen brugklassen. In de onderbouw volg je een breed programma waarin je je talent ontdekt. In de bovenbouw bepaal je in welke richting je verder wilt.

Topprestaties leveren

Bij ons kun je topprestaties leveren. Door een extra taal te volgen in de onderbouw, mee te doen aan een debatwedstrijd of op sportgebied mee te doen met Mission Olympic. Ook in de bovenbouw bieden we extra mogelijkheden om meer inhoud aan je schooltijd te geven. We hebben hiervoor verschillende excellentieprogramma’s.

 

Aanmelden?

Ben jij op zoek naar een school voor havo, atheneum of gymnasium+? En wil je jezelf ontwikkelen op een school met een positieve sfeer? Een school die zich niet alleen richt op jouw diploma met mooie cijfers, maar ook op internationalisering, bètaonderwijs en cultuur? Dus ook op je leven ná het diploma? Meld je dan aan op Thomas a Kempis! We zien je graag op onze school!

> Aanmelden bij Thomas a Kempis?Jouw school
Uniek op jouw school
 • Olympiades

  Tijdens de Olympiades ga je voor een bepaald vak de diepte in. Je ontmoet leeftijdsgenoten en deelt je passie!

 • Debat

  Elk jaar houden we audities voor de Lagerhuisklas. In deze klas leer je de kunst van het debatteren.

 • Kunst

  Elke twee jaar bruist de school een week lang van allerlei culturele, kunstzinnige activiteiten!

 • Theater

  Jaarlijks verzorgt Spaak een fantastische voorstelling vol acteerwerk, dans, muziek en zang. Allemaal uitgevoerd door onze eigen leerlingen!

Schoolgids & downloads
Informatiekaart

Alle informatie over lesroosters, regels en activiteiten vind je op de informatiekaart en in de Schoolgids.

Schoolgids

Alle informatie over lesroosters, regels en activiteiten vind je op de informatiekaart en in de schoolgids.

Jaarplanning

De jaarplanning 2017-2018 vindt u hier.

 

 

Resultaten van Thomas A Kempis

Scholenopdekaart.nl
Hier publiceert de VO-raad gegevens over onder meer eindexamenresultaten van scholen in het voortgezet onderwijs. Via deze link kom je direct bij de gegevens van Thomas a Kempis uit.

 

Folder Thomas a Kempis - Leren met ambitie

Lees hier de folder.

Folder Thomas Universalis - excellentieprogramma

Alle informatie over Thomas Universalis voor het VWO vind je in de folder.

Folder Ondernemend Leren - excellentieprogramma

Alle informatie over Thomas Ondernemend Leren voor de Havo vind je in de folder.

Folder Thomas a Kempis - Gymnasium+

Alle informatie over Thomas Gymnasium+ vind je in deze folder.

Waar is jouw school?
Wil je weten hoe lang het fietsen is naar je school? Typ hiernaast dan je postcode in.
Informatie voor ouders

Begeleiding is belangrijk op onze school. Daarom heeft elke leerling een mentor. Hij is vertrouwenspersoon, maar ook coach: iemand die leerlingen helpt om het maximale uit hun schooltijd te halen.

Sommige schoolkosten betalen leerlingen of hun ouders/verzorgers zelf. Het gaat dan om kosten die samenhangen met de school en ons onderwijs; voorzieningen en activiteiten die belangrijk zijn voor de leerlingen. Daar leest u hier meer over. 

Alle vakanties van dit schooljaar op een rij!