Korte lijnen. Dat is een kenmerk van onze school. Onze organisatie bestaat, naast de leerlingen, uit schoolleiding, docenten en ondersteunend personeel.

Teams en secties

We werken in onze school met vijf docententeams en met verschillende vaksecties. Een team wordt geleid door een afdelingsleider. Een vaksectie door een sectieleider.

In de teams staat de begeleiding van jou voorop. Elk team heeft een eigen groep leerlingen onder zich met specifieke wensen en eisen. De meeste teamleden zijn ook mentor. Daardoor kennen de teams ‘hun’ leerlingen erg goed.

De vaksecties zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs in hun vak. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat het onderwijs in de onderbouw aansluit op de examenprogramma’s in de bovenbouw.

Vragen?

Natuurlijk moet ook jij weten bij wie je terechtkunt. Het eerste aanspreekpunt is de vakdocent. Bovendien heeft elke klas een mentor, met wie alle problemen besproken kunnen worden. Als het nodig is, kun je ook contact met de afdelingsleider opnemen.

Schoolleiding

Van links naar rechts:

De heer MSc. B.F.E. (Bert) Buurman, afdelingsleider gymnasium+ onderbouw
B.Buurman@arentheemcollege.nl

De heer R. (Robert) Philips, afdelingsleider havo
R.Philips@arentheemcollege.nl

Mevrouw drs. M.A.C.P. (Mirjam) Stroeve - van de Laar, afdelingsleider atheneum onderbouw
M.Stroeve@arentheemcollege.nl

De heer drs. N.A. (Niels) van der Graaff, directeur bovenbouw

Mevrouw drs. Y.T.M. (Yvonne) Balk, afdelingsleider atheneum en gymnasium+ bovenbouw
Y.Balk@arentheemcollege.nl

De heer E.J. (Eelco) van der Kruk, directeur onderbouw

Mevrouw M.C. (Manon) Grisel MA., afdelingsleider havo bovenbouw
M.Grisel@arentheemcollege.nl

Een overzicht van onze docenten vinden onze leerlingen en hun ouders op Intranet.