Unesco-dagen, reisweek en Dag van de Duurzaamheid Intranet

De afgelopen weken zijn de leerlingen druk geweest met leuke en leerzame dingen... >>>

De afgelopen weken zijn de leerlingen druk geweest met leuke en leerzame dingen! Op 10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid. Leerjaar 1 heeft toen o.a. het Watermuseum in Arnhem bezocht. Meer informatie daarover leest u HIER.

Tijdens de Unesco-dagen (projectdagen) is de onderbouw bezig geweest met de thema's "Romeinen" en "Vrijheid". Leerjaar 1 bezocht in dat kader het Archeologisch Park in Xanten. Leerjaar 2 deed o.a. een Game-dag op school en een speurtocht in Arnhem in het kader van de Slag om Arnhem.

De leerlingen van de Wereldklas bezochten het Rijksmuseum en maakten een rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Leerjaar 3 bezocht Dublin. Een hele spannende ervaring: met het vliegtuig erheen en slapen in gastgezinnen. Wat was het leuk! De leerlingen hebben genoten van deze prachtige stad. Onder andere een bezoek aan een school en een causey farm waren ook inbegrepen. De leerlingen konden ook kiezen voor de reisweek in Nederland. Hierbij werd er een bezoek gebracht aan bunkers in Scheveningen, het Verzetsmuseum in Amsterdam (inclusief rondvaart) en werd de leerzame week afgesloten met een wedstrijdje lasergamen in Arnhem.

We kijken terug op een zeer geslaagde week! Hieronder een impressie.

xantenxanten2reisweek

dublinwk adamwk adam2

 

 

dublin2dublin3dublin3game