Op het LEERpark DOE je meer!

Social media wall

Leerpark Presikhaaf

Informatie over het Coronavirus

Wij zijn m.i.v. maandag 16 maart tot in ieder geval 1 juni a.s. gesloten. Wij zijn per mail bereikbaar via leerparkpresikhaaf@arentheemcollege.nl en telefonisch via 026-3629152. Wij doen ons uiterste best om de aanmeldingen van groep 8-leerlingen zo snel als mogelijk te beoordelen. Achter de schermen wisselen wij digitaal gegevens uit met de basisscholen. Mocht u uw kind nog aan willen melden dan kan dat uiteraard nog! Dit kan door het ingevulde aanmeldingsformulier per mail te versturen aan aanmelden@arentheemcollege.nl of per post naar het adres dat staat vermeld op het formulier.


Wie ben je? Wat kun je? Wat zijn je dromen? Op het Leerpark ga je dit ontdekken door meer te doen: tijdens de lessen, de DO-IT uren, en de vele activiteiten in en rond de school. 

Ben jij op zoek naar een school voor vmbo basis, vmbo kader, beroepsmavo, praktijkschool of mbo? We ontmoeten je graag! Je kunt ons leren kennen tijdens het open huis, in de minilessen en op informatieavonden. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Dit schooljaar bestaat Leerpark Presikhaaf 10 jaar. We hebben daarom een lipdub-filmpje opgenomen. Hierin maak je kennis met de leerlingen, medewerkers en ons prachtige gebouw. 

 

 

 Naar Leerpark Presikhaaf

Schoolgidsen & Meer

Op de downloadpagina vind je alle schoolgidsen, informatiekaarten en meer bij elkaar. Ga naar de downloads pagina.

Waar is jouw school?

Wil je weten hoe lang het fietsen is naar je school?

Leerpark Presikhaaf

© Arentheem College - Cookies en privacy statement