Aanmelden

Ben jij op zoek naar een school voor havo, atheneum of gymnasium+? En wil je jezelf ontwikkelen op een school met een positieve sfeer? Een school die zich niet alleen richt op jouw diploma met mooie cijfers, maar ook op internationalisering, bètaonderwijs en cultuur? Dus ook op je leven ná het diploma? Meld je dan aan op Thomas a Kempis! We zien je graag op onze school!

Wat heb je nodig?

Bij ons kun je onderwijs voor havo-, atheneum- of gymnasiumniveau volgen. Daar heb je een positief advies van je basisschool voor nodig. De docent groep 8 informeert jou en je ouders hierover tijdens het adviesgesprek. Op onze school kies je je eigen route. We hebben dit via leerpaden op een rijtje gezet: klik hier

Hoe werkt het?

1. Het aanmeldformulier schooljaar 2020-2021 invullen en ondertekend opsturen naar onze school. Dat kan per post of e-mail (s.v.p. een scan, geen foto.
2. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging.
3. De aanmelding kan pas in behandeling worden genomen als het schooladvies (adviesformulier) en het ondertekende onderwijskundig rapport van de basisschool door ons is ontvangen.
4. We laten je weten of je bent toegelaten.
5. Ben je toegelaten? Dan ontvang je nog vóór het nieuwe schooljaar een uitnodiging voor een kennismakingsdag voor nieuwe leerlingen.

Let op: aanmelden voor 15 maart

Als je aanmelding voor 15 maart bij ons binnen is en voldoet aan de toelatingseisen, dan word je bij ons geplaatst. Aanmeldingen na 15 maart zijn ook welkom, maar kunnen alleen in behandeling worden genomen als op dat moment de klassen voor het komende schooljaar nog niet vol zijn.

Adresgegevens aanmeldingen 
Arentheem College
t.a.v. centrale leerlingenadministratie
Postbus 2019
6802 CA Arnhem
aanmelden@arentheemcollege.nl

Thomas a Kempis

© Arentheem College - Cookies en privacy statement